Почетна Технологија Што значи еден автомобил да биде добар?

Што значи еден автомобил да биде добар?

СПОДЕЛИ

Најдобрите нови автомобили од 2017 година се извонредни изведувачи на сите околности – покажаа дека се сигурни, безбедни и задоволувачки. Тоа значи дека тие имаат постигнато високо ниво во тестовиte и обемни сопствени истражувања. Тие го освоија нашето восхитување и ги препорачуваме со доверба.

Еве ја листата за 2017:

Toyota Yaris iA

автомобил

Chevrolet Cruze

автомобил

Toyota Prius Hybrid

автомобил

 Mazda MX-5 Miata

Kia Optima

Chevrolet Impala

автомобил

Subaru Forester

автомобил

Toyota Highlander

Audi Q7

Honda Ridgeline

автомобил

 

 

loading...