Почетна Технологија Во духот на изборите 2017

Во духот на изборите 2017

СПОДЕЛИ

Во духот на изборите 2017, последните избори пред крајот на годината се оние најважните. Барем за нас.

избори 2017

Постоиме помалку од една година, ја славиме првата Нова година и спремаме интересни случувања за нашиот прв роденден во Февруари.

Ако се свртиме наназад, ќе најдеме безброј споделени успешни приказни и многу содржини од кои научивме доста. Таму некаде, во Октомври се случи и нашиот прв хуманитарен настан.

Затоа сега, драги наши пријатели, ве замолуваме да не поддржите во нашата приказна, да ги оствариме нашите соништа и заедно со вас да одиме кон подобри денови. Во моментов, најважна ни е вашата поддршка на последните избори за 2017 година.

Демократските и фер избори, без сечени, лепени и монтирани кампањи, под наслобот “Сајт на годината 2017“ се случуваат токму сега. Заокружи 10 бода за rabotno.mk во категориите:

  • Сајт на годината;
  • Забава;
  • Образование, наука и култура;
  • Блог.

избори 2017

Со многу љубов,

Тимот на работно 🙂

loading...