Почетна Технологија Како 50 годишни жени изгледаат низ светот?

Како 50 годишни жени изгледаат низ светот?

СПОДЕЛИ

Вистинска убавина нема возраст. Ние во работно.мк сме фасцинирани од страна на овие фотографии од обични 50 годишни жени од целиот свет. Очигледно, тајните на тоа да се биде неверојатно атрактивни во 50-тите години на жената се љубов, љубезност и насмевка.

Полска

#fly #beauty #blond #50yo #guess #face #ten #fit #sky #partiu #brazil #helicopter #highlife

A photo posted by A. and E. (@occam.s.razor) on

Англија

Бразил

Bonjour ! #brasil #tropical #trancoso #love #soleil #bleu #gratitude ???

A photo posted by Cristina Cordula (@cristinacordula) on

Индонезија

Officially 50 yo..it's your day Mom, Wish you a very happy birthday ?????❤❤ Barakallahu fi umrik #birthday #mom #birthdaymommy #50yo

A photo posted by JafraConsultant SkincareMakeup (@endahwija) on

Италија

Mammaliturchi#salentolovers #FrancescoWinspeare #50birthday

A photo posted by Maria Cristina Pignotti (@crispigno) on

Шпанија

Feliz cumpleaños mami linda ! Te amo y que cumplas muchos más ? #birthday #mom #momi #mami #50yo #flowers #loveyou #love ???

A photo posted by Fer Solis Garcia-Salas (@fersolisgs) on

Канада

happy birthday to my love #mom #50yo #stillpretty #mylove

A photo posted by Vincent Dunn (@dunnvincent) on

Што мислите вие од Балканот кои жени заслужуваат да бидат прикажани во статијата?

loading...