За нас

Rabotno.mk е онлајн заедница која има за цел да направи револуција во начинот на наоѓање на работа во Македонија. Нашата цел е да ги поврземе сите оние кои имаат од екстра приходи во месецот, со работодавачи на кои им се потребни работници, но не на фиксно работно време. Работникот е платен од час завршена работа или во нашата заедница позната како саатнина.
Бидете дел од нашата заедница и заедно да направиме промени на подобро… за сите.

Со почит,

Тимот на rabotno.mk

E-mail: contact@rabotno.mk
Контакт телефон: 075/28 98 48, 070/92 49 25