Почетна Технологија Српска хит апликација: Менталното здравје пред се- “Круг здравља“

Српска хит апликација: Менталното здравје пред се- “Круг здравља“

СПОДЕЛИ

Апликацијата “Круг Здравља“ е победник во една од категориите на престижниот европски натрпервар European Youth Award.

Здружението за луѓе со неуроза “Херц“ во соработка со Каритаса Србија, Министерството за млади и спорт – Србија, Советот на млади и многу соработки со здруженијата на Град Белград, ја креираа оваа апликација за сите нас.

Апликацијата е наменета за сите кои имаат ментални тегоби или сакаат да го унапредат своето ментално здравје. Нивната цел е да дадат едукација и поддршка на оние на кои им е потребна. Преку оваа бесплатна апликација, пристап до помош ќе имаат сите оние лица кои ради финансии, одалеченесот или желбата да останат анонимни, немале ваква поддршка. Во позадина на апликацијата стојат врвни психолози од Србија кои се тука да одговорат на сите ваши прашања 24/7.

Апликацијата е достапна за iOS и Android уредите.

“Круг Здравља“

 

loading...