Почетна Технологија ❓Тест: Што би направиле прво?

❓Тест: Што би направиле прво?

СПОДЕЛИ

Работно.мк ви открива љубопитен психолошки тест кој се состои од само едно прашање ”Што би направиле прво?” Можеби ќе ви помогне да научите нешто ново за себе.
Замислете дека треба да направите пет работи истовремено:

  1. Смирите бебе што плаче.
  2. Ќе ги тргнете алиштата од надвор поради тоа што врне.
  3. Исклучите чешма (водата почнува да се прелева на подот на кујната).
  4. Отворите предната врата (некој тропа на неа).
  5. Одговорите на телефонот што ѕвони.

По кој ред ќе ги направите овие работи?

Значењето на овие работи е на следната страна.

loading...