Почетна Претприемништво Причините како успеваат стартапите

Причините како успеваат стартапите

СПОДЕЛИ

Повеќето од стартапите не успеваат да ги преживеат првите месеци и пропаѓаат. Но има одредени фактори кои ги следат успешните и неуспешните стартапи.

Бил Грос, ги има анализирано сите фактори кои се потребни за успех на стартапот.

loading...