Почетна Кариера Како да ја најдам работата што ја сакам?

Како да ја најдам работата што ја сакам?

СПОДЕЛИ

Сите во животот имаат одредени свои интереси и перцепии за нештата. Меѓутоа, најважно е да го работите тоа што го сакате. Само ако сте исполнети на работното место, ќе можете да држите баланс помеѓу приватниот и деловниот живот.

Скот Динсмор, во својот говор за TEDx објаснува како да ја најдете и работите вашата работа од соништата.

loading...