Почетна Претприемништво Што никогаш нема да ви го кажат за претприемништвото?

Што никогаш нема да ви го кажат за претприемништвото?

СПОДЕЛИ

Сите зборуваат за колку е убаво да си претприемач, но никој не кажува за патот што треба да го изодите.

Марк Лерусте, можеби ироничен во својот говор, но е еден од ретките што ќе ви ги кажат негативните страни на претприемништвото.

loading...