8 C
Скопје
20.02.2018

Животен стил

Почетна Животен стил
Бошко Сибиновски

Бошко Сибиновски: од фармација до рударска индустрија

Успехот доаѓа од студентските денови, како и посветеноста на работата. Патот на успехот на господинот Бошко Сибиновски почнува токму од таму. Како член на...
избори 2017

Во духот на изборите 2017

Во духот на изборите 2017, последните избори пред крајот на годината се оние најважните. Барем за нас. Постоиме помалку од една година, ја славиме првата...
Студентска конференција за енергетска ефикасност

Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој 2017

Од 23-25-ти Ноември 2017 на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје, се одржа петтата по ред, јубилејна меѓународна конференција “Студентска конференција за...

Кафето е навистина Madness за Вашето здравје!

Кафето е вкусно, но дали знаете дека кафето има убава тајна. Тоа всушност може да ве направи убави. Тоа не само што може да...
ментално здравје

Вторник: Ден на лицата со ментално здравје!

Разбудете ја вашата свест бидејќи 10. 10. 2017 е светски ден на менталното здравје. Да се поддржат лицата со нарушено ментално здравје.Да се поддигне јавната...

Прочитај пријател, запознај книга!

Со огромна чест и задоволство, во соработка со професори од Економски, Правен, Филолошки и Филозофски факултет при Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопје,...
Инстаграм

Инстаграм ти дозволува да избереш кој смее да коментира на твоите...

Инстаграм ја прославува својата пресвртница да достигне 800 милиони корисници на платформата, а 500 милиони го користат секој ден, со нови алатки за модерација...

Читателите сеуште ги сакаат пишаните книги

Некои од најголемите настани и трендови на книжевната индустрија во изминатите неколку години, вклучувајќи ги и затворањето на книжарниците, порастот на популарноста на таблети...

19 интересни работи од Кина што ќе ве изненадат

Кинеска цивилизација. Илјадници прекрасни пронајдоци се направени во Кина што го смениле целиот свет. И денес има многу за што да се зборува. Работно.мк собра...

12 Топ совети од искусни возачи

Искусните возачи знаат дека да имаш автомобил не е лесно. Треба постојано да се занимавате со многу мали проблеми. Исто така треба да внимавате за...

Најчитани