8 C
Скопје
20.02.2018

За нас

rabotno.mk е едукативно-забавен портал чија примарна цел е зголемување на свесноста за претприемништво и социјално претприемништво во Република Македонија.

Ние сме млади претприемачи со визија за реална промена во општеството преку корисни и забавни содржини кои се за секојдневно работење и живеење.

Многу наскоро, очекувајте новитети кои со ваша поддршка ќе направат промени.

Со почит,

Тимот на rabotno.mk

E-mail: contact@rabotno.mk
Контакт телефон: 075/28 98 48, 070/92 49 25

Најчитани