Почетна Маркетинг Teaser на Ford за елктричен автомобил

Teaser на Ford за елктричен автомобил

СПОДЕЛИ

Автомобилската компанија Ford го откри својот прв „teaser“ за најново возило инспирирано од Mustang – прв модел од групата Ford Edison, специјално направен за развој на електрични возила во светот.

Од Ford велат дека тимот Едисон со седиште во Детроит и под раководство на Дарен Палмер, глобален директор за развој на нови производи, доби дозвола за работа на сосема поинаков и иновативен начин за развој на електрични возила за забрзување на пазарот со ескпоненцијален раст.

„Клиентите на електрични возила купуваат во иднината. Нашиот тим е стопроцентно фокусиран на испорачување возила кои ги сакаат и на обезбедување целосен екосистем за електричните возила, кој ќе работи беспрекорно, вели Палмер.

loading...